Stilladsopgaver

Stilladsopgaver

Med et stillads fra NK Byggeservice kan du arbejde trygt og effektivt i højderne

For din sikkerheds skyld
Når du skal reparere dit tag eller male facaden på dit hus, bør du overveje at leje et stillads. Hvert år sker der i Danmark mere end 3.000 ulykker ved fald fra stiger ifølge en optælling fra danske skadestuer. Fald fra stiger er skyld i brud på arme, ben og ryg. Derudover får mange ulykkesramte hjernerystelse og kan risikere varige mén efter faldulykker. Hvis man skal udføre håndværksarbejde i flere meters højde, kan det altså være særdeles risikabelt, hvis sikkerheden ikke er 100 % i orden.

Spar tid
Samtidig kan et stillads spare dig for en masse tid. Hvis du arbejder på en stige, skal du konstant kravle op og ned for at flytte stigen eller indstille højden. Det betyder, at den effektive arbejdstid bliver stærkt reduceret. Hvis du fx skal male din gavl, kan det tage hele weekenden med en stige, men hvis du har lejet et stillads, kan du klare det på en eftermiddag. Så kan du i stedet bruge tiden sammen med din familie!

Fleksibelt
Hos NK Byggeservice har du mulighed for at leje stilladser, hvis du har gør-det-selv-opgaver som fx udskiftning af vinduer og reparation af tag. Vi stiller det op for dig, så du kan arbejde i et trygt og sikkert miljø og når dit projekt er færdigt, kommer vi og tager stilladset ned igen. Lettere bliver det ikke! Vi leverer kun de bedste og mest moderne stilladser og har 30 års erfaring med arbejdet.

Hvis du har større stilladsprojekter, skal du henvende dig til et specialiseret stilladsfirma, men ved mindre opgaver er det en god idé at henvende dig til NK Byggeservice. Vi er lokale, fleksible og kan give dig den personlige service og rådgivning, som de store firmaer ikke kan.

Ring til os på 2896 9496 for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit gør-det-selv-projekt. Læs mere om vores profil her.

N.K. Byggeservice ApS | Stationsvej 20 A - 4800 Nykøbing F | Tlf.: 28 96 94 96 | info@nk-byggeservice.dk | CVR-nr.: 31604796