Profil

Hvem vi er

Vi kan tilbyde dig veludført arbejde til tiden, hvor du slipper for en masse efterregninger, fordi arbejdet ikke er blevet gjort ordentligt. Vi har begge ben plantet på jorden, og forsøger ikke at tillægge dig noget, som du ikke har brug for. Vi er ærlige, professionelle og vil til enhver tid gøre hvad vi kan for, at kunden bliver glad og tilfreds med servicen.

Stor erfaring…
Med  over 30 års erfaring i branchen kan vi garantere kunden for, at vi har styr på det, vi laver. Det er dog ikke nok at have erfaring, når branchens elementer også innoveres og udskiftes. Derfor holder vi os altid opdateret på de nyeste trends og ideer, så kunden altid får mulighed for at få det sidste nye på markedet. Vi har en stor kontaktflade i det lokale erhvervsliv, så vi ved også, hvem der er god at kontakte, hvis der er opgaver, som vi ikke selv kan klare. Derfor er du altid velkommen til at henvende dig – også selv om du måtte være i tvivl, om det hører under vore kompetencer. Vi vil altid henvise dig til en håndværker, som du kan stole på. I længden er det den bedste forretning for alle.

3 gode grunde til at vælge NK Byggeservice
Hos NK Byggeservice udføres arbejdet altid til tiden, hvor pålideligheden er i top!
God service og begge ben plantet solidt på jorden!
Professionalisme og innovative tanker går hånd i hånd!

Eventuelle spørgsmål...
Skulle du have eventuelle spørgsmål til virksomheden, hvordan vi udfører arbejdet eller blot om en arbejdsopgave kan lade sig gøre, så kontakt os endelig. Vi svarer gerne på store og små spørgsmål, og vil selvfølgelig altid hjælpe og guide, hvis det skulle være nødvendigt i et kommende projekt.

Kontakt os derfor, og lad os sammen få en uforpligtende snak om dit kommende projekt

N.K. Byggeservice ApS | Stationsvej 20 A - 4800 Nykøbing F | Tlf.: 28 96 94 96 | info@nk-byggeservice.dk | CVR-nr.: 31604796