Ny skorsten

Giv dit hus en flot og driftssikker skorsten

I de senere år har flere og flere mennesker fået øjnene op for værdien af en brændeovn. Hvad er mere hyggeligt end brænde, der knitrer, når det er koldt og mørkt udenfor? Hvad mange desværre glemmer er, at brændeovne kan være meget forurenende for indeklimaet. Brænderøg indeholder en række sundhedsskadelige stoffer, som kan påføre din familie sygdomme.

Tænk på din sikkerhed
Løsningen er at investere i en ny skorsten, der sikkert kan lede røgen væk fra dit hjem. Det er vigtigt, at størrelsen af skorstenens åbning passer til den mængde røg, der skal ledes ud. Hvis åbningen ikke er stor nok, kan du risikere, at giftig røg bliver slået tilbage i huset. Det medfører dårligt indeklima og kan give skader i murværket. Du bør derfor ikke bygge din egen skorsten. En professionel murer kan sikre dig, at din skorsten er langtidsholdbar og overholder bygningsreglementet. I en dårligt konstrueret skorsten kan der opstå revner. NK Byggeservice har 30 års erfaring med murerarbejde og vi ved præcis, hvad en velkonstrueret skorsten kan gøre for dit indeklima. Læs mere om NK Byggeservice og vore værdier i profilen.

Renovation af eksisterende skorsten
Har du svært ved at tænde op i brændeovnen, skyldes det sandsynligvis, at der ikke er tilstrækkeligt træk i skorstenen. Skorstenen er så at sige brændeovnens motor. Hvis skorstenen fungerer dårligt, kan det skyldes, at skorstenen er for lav, så trækket ikke fungerer godt nok. Få en fagmands vurdering af din skorsten. Ring til NK Byggeservice i dag.

En flot skorsten pynter
Fordelene ved en muret skorsten er

– at skorstenen kan klare højere temperaturer end en stålskorsten
– at skorstenen bidrager arkitektonisk til huset
– at skorstenen er billig i materialer

En muret brændeovn i kombination med en muret skorsten kan forskønne dit hus betragteligt. Se eksempler på smukke brændeovne og skorstene i galleriet.. Kontakt NK Byggeservice for at få et godt tilbud på brændeovne og skorstene.