Mureropgaver

Vælg NK Byggeservice til din næste mureropgave

Nk Byggeservice har 30 års erfaring i branchen og hos os får du en professionel og pålidelig oplevelse. Hvad er dine ønsker for et byggeri? Vi er med hele vejen og kan give dig god og værdiskabende vejledning.

Vi udfører alle mureropgaver
NK Byggeservice kan udføre alle former for mureropgaver, herunder

Støbning af fundamenter
Badeværelser. Læs mere om badeværelser.
Tilbygninger
Totalentrepriser
Skalmuring
Opsætning af gasbeton
Omfugning af murværk og facader
Vandskuring. Læs mere om vandskuring.
Pudsning af facader

Godt samarbejde med andre håndværkere
NK Byggeservice har et godt ry blandt kunder og andre håndværkere. Det er en stor fordel i et byggeprojekt, da vi ved hvem i lokalområdet, der har de helt rigtige kompetencer inden for andre fag som fx tømrere, blikkenslagere, elektrikere, tækkemænd og bygningsmalere. Måske spørger du dig selv, hvordan du skal komme i gang med dit byggeprojekt? Tøv ikke med at henvende dig til NK Byggeservice. Vi har kompetencerne til at få konkretiseret din idé. Ring til os, så du hurtigt kan få en realistisk idé om, hvad der kan lade sig gøre.

Vi holder, hvad vi lover
I et byggeprojekt er det vigtigt, at alle overholder tidsplanen. Hvis mureren bliver forsinket, bliver tømrere og elektrikere og alle de andre, der er involveret forsinket. Det kan i sidste ende koste dig penge og hvem ønsker en dårlig start på det nye liv sammen med familien i jeres drømmebolig?

Hos NK Byggeservice overholder vi altid – uden undtagelse – den aftalte tidsplan. Det er det, som vi opfatter som et pålideligt samarbejde. Vores arbejde er præget af gode gamle håndværksmæssige værdier og vi bygger dit hus, så det kan holde i mange år. Se eksempler på nogle af de opgaver, vi har udført.

Er det ikke tid til at føre din families ideer om et nybyggeri eller tilbygning fra tanke til handling? Ring til NK Byggeservice på 2896 9496 – hellere i dag end i morgen!